Sijaismaksajapalvelun tuki

Lähetä tukipyyntö Omat tukipyyntöni
Tervetuloa
Kirjaudu

Opas Oima-palveluun rekisteröitymiseen

Ennen rekisteröitymistäsi

* Huomioithan että voit rekisteröityä Oima-palveluun vasta kun palkan- tai palkkionmaksajasi on lisännyt sinut palveluumme. Mikäli koitat rekisteröityä Oima-palveluun ennen sitä, palvelu kertoo ettei se löydä tietojasi ja rekisteröitymisesi ei onnistu. Tällaisessa tapauksessa sinun tulee ottaa yhteys palkan- tai palkkionmaksajaasi. Kun hän on lisännyt tietosi järjestelmään, voit rekisteröityä uudelleen palveluumme.

* Rekisteröitymistä varten sinun tulee tehdä vahva tunnistautuminen joko pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmennetta käyttäen.

* Mikäli et tee rekisteröitymistäsi loppuun, voit aloittaa rekisteröitymisen aina alusta.

* Mikäli sinulla on muita ongelmia käyttäjätunnuksessasi tai olet unohtanut tunnuksesi, voit aina tehdä rekisteröitymisen uudestaan. Seuraa tarkasti palvelun sinulle antamia ohjeita.

Rekisteröitymisen päävaiheet

1. Mene kirjautumissivullemme osoitteeseen https://minun.oima.fi/

2. Paina sivulla näkyvää Luo ilmainen tili-painiketta.

3. Syötä sivulle sähköpostiosoitteesi. Oima-palvelu lähettää sinulle viestin asettamaasi sähköpostiin, joka sinun tulee avata.

4. Paina sähköpostiviestistä löytyvää painiketta Aktivoi tili.

5. Keksi itsellesi salasana ja syötä se kahdesti.

6. Sinun tulee hyväksyä seuraavaksi sähköpostisi liittäminen Visma Connect-palveluun.

7. Sinut ohjataan seuraavaksi tekemään sähköinen tunnistautuminen.

8. Avaa uudestaan sähköpostisi ja syötä sieltä löytyvä avainluku

Rekisteröitymisesi on valmis. Tervetuloa Oima-palvelun käyttäjäksi!

Rekisteröitymisen vaiheet kuvina

1-2. Mene kirjautumissivullemme ja valitse Luo ilmainen tili.

3. Anna sähköpostiosoitteesi.

4. Avaa sähköpostisi. Paina Aktivoi tili-painiketta.

5. Keksi itsellesi salasana.

6. Hyväksy sähköpostisi rekisteröinti.

7. Sinut ohjataan seuraavaksi tekemään sähköinen tunnistautuminen.

8. Avaa sähköpostisi ja syötä sieltä löytyvä avainluku.