Sijaismaksajapalvelun tuki

Lähetä tukipyyntö Omat tukipyyntöni
Tervetuloa
Kirjaudu

Sähköisen valtakirjan allekirjoitusohjeet työnantajalle

Kun hyvinvointialue on luonut sähköisesti allekirjoitettavan valtakirjan, saat sähköpostiisi viestin, mistä pääset allekirjoittamaan valtakirjan. Viestistä sinun tulee kopioida tai kirjoittaa ylös siinä näkyvä salasana ja painaa Siirry allekirjoittamaan -painiketta.

Kun nappia on painettu, avautuu selaimeen uusi välilehti. Seuraavaksi tulee kirjoittaa salasana kohtaan Asiakirjan salasana ja painaa Avaa asiakirja -painiketta.

Seuraavat vaiheet ovat asiakirjaan tutustuminen, allekirjoittajan tunnistaminen ja asiakirjan allekirjoittaminen.

1. Asiakirjaan tutustuminen. Tässä vaiheessa voit tustustua allekirjoitettavaan valtakirjaan.

2. Allekirjoittajan tunnistaminen. Tässä vaiheessa siirrytään vahvaan tunnistautumiseen ja valitaan tunnistustapa.

3. Asiakirjan allekirjoitus. Seuraavaksi tulee painaa Allekirjoita asiakirja -nappia ja sen jälkeen Sulje allekirjoitusprosessi.